ESPN breekt eigen kijkcijferrecord (2024)

Sport

Janine van Rooden

&nbsp · &nbsp

ESPN breekt eigen kijkcijferrecord (1)

© ANP/Maurice van Steen

Scheidsrechter Danny Makkelie tijdens Ajax - PSV

Delen

ESPN kan de vlag uithangen, want de sportzender heeft een nieuw kijkcijferrecord te pakken.

En het zal vast geen grote verrassing zijn dat dit door een voetbalwedstrijd komt.

Ajax vs. PSV

Er keken zondag 1,5 miljoen mensen naar de voetbalwedstrijd tussen Ajax en PSV. De grote vraag was natuurlijk wie de koppositie in de Eredivisie zou veroveren. Dat werd met een overwinning van 1-2 de ploeg uit Eindhoven.

De wedstrijd werd door de hoge kijkcijfers het best bekeken Eredivisie-duel ooit op ESPN. Het vorige record dateert van 11 januari 2021. Ook toen was het een wedstrijd tussen Ajax en PSV die veel bekijks trok; 1,4 miljoen mensen.

Explosief duel

Voetbalfans keken zondag hun ogen uit bij de wedstrijd. Door de vele ruzies en opstootjes werd het een explosief duel.

Juichen mag als je wint #ajapsv pic.twitter.com/ztniGR4FWN — Serge Claesen (@sergeclaesen) November 6, 2022

De Eindhovenaren staan door de zege nu twee punten voor op de Amsterdammers. Feyenoord staat op de derde plaats met slechts één punt minder dan Ajax.

Tags en meer informatie

Ajax eredivisie ESPN PSV sport voetbal
Alle tips

ESPN breekt eigen kijkcijferrecord (2)

Meezingen: Jan Smit opent het Muziekfeest op het Plein in Zeewolde

Jan Smit opent het grootste muziekspektakel van Nederland dit jaar in Zeewolde. Duizenden fans komen samen om de hits van onder anderen Marco Schuitmaker, André Hazes en Wolter Kroes luidkeels mee te zingen.

Lees verder

Tip Bestemming X Straks20:36 - 22:15 · Amusem*nt Voor de kandidaten is het bij het raden van de bestemming zaak om te zien wat er afwijkt. Zo kregen ze eerder dit seizoen een Scandinavisch ontbijt, maar lag er één Duits product op hun bord. De eindbestemming toen was Berlijn, maar wat zal de bestemming dit keer zijn inBestemming X?
Tip Law Abiding Citizen Nu20:25 - 22:43 · Film Clyde Shelton (Gerard Butler) is in Law Abiding Citizen een brave burger. Totdat zijn gezin wordt vermoord en een van de daders binnen een mum van tijd weer op vrije voeten staat.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 11:40 Realityserie Het Kinderziekenhuis krijgt een tweede seizoen 11:34 René van der Gijp ook volgende week een dag niet in Vandaag Inside Oranje 10:42 Speelschema en uitslagen kwartfinales EK voetbal 2024 10:20 Terug in de tijd met Wim Daniëls in nieuw seizoen Nederland op Film 08:45 Wie is de Mol? met onbekenden is vanaf vandaag te streamen (NPO Start)
De tv van gisteren Meer tv 28 jun De TV van gisteren: Avond zonder EK Voetbal zorgt voor lagere cijfers voor voetbalprogramma's
De nieuwste reviews Meer reviews 29 mei Jeroom Snelders heeft heel goed nieuws voor de fans van LOL: Last One Laughing
Tip Fifty Shades of Grey Nu20:26 - 23:00 · Film Fifty Shades of Grey is de verfilming van de gelijknamige bestsellervan E. L. James. De erotische film gaat over de net afgestudeerde Anastasia Steele en miljardair Christian Grey.
Tip Spider-Man: Far from Home Nu20:27 - 22:56 · Film In dit vervolg op Spider-Man: Homecominggaan Peter Parker en zijn klasgenoten op studiereis naar Europa. Naast een aantal wereldsteden doen ze ook Nederland aan: zemaken eensnelle stopin Broek op Langedijk.
Tip Endeavour Morse Nu20:28 - 22:26 · Serie Een maaltijdbezorger wordt in Endeavour Morse dood gevonden in het huis van een verdwenen tv-kok. Endeavour onderzoekt of de jonge Pakistaan het slachtoffer is van racistisch geweld of dat er een ander motief is voor de moord.
Tip Little Fockers Nu20:30 - 22:31 · Film Na twee films en een hoop gedoe heeft Jack zijn schoonzoon eindelijk geaccepteerd. Greg Focker is inLittle Fockersgelukkig getrouwd met zijn Pam.
Tip No Country for Old Men Nu20:30 - 22:45 · Film No Country for Old Menis een Oscarwinnende film met als ingrediënten een huurmoordenaar, een koffer vol geld en een stapel lijken.
Tip Where the wild men are with Ben Fogle Straks21:20 - 22:15 · Informatief Ben Fogle reist in Where the Wild Men Are with Ben Foglenaar Great Blasket Island voor een ontmoeting met Dan en Emily. Het stel woont en werkt een half jaar op het Ierse eiland. Tijdens hun verblijf moeten ze het stellen zonder elektriciteit en stromend water.
Tip 2Doc: De presidentsdochter en de rijkste vrijgeboren vrouw Straks22:15 - 23:10 · Informatief De Surinaamse auteur Cynthia McLeod vraagt aandacht voor de geschiedenis van de slavernij. De documentaireDe Presidentsdochter en de Rijkste Vrijgeboren Vrouwvolgt haar onder meer tijdens bezoeken aan de Surinaamse president Santokhi en premier Rutte in Nederland.

Toon meer tips

ESPN breekt eigen kijkcijferrecord (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 6061

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.